Privacy

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van ons systeem en dragen er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens.

De medisch specialist is eigenaar van het eigen portfolio en bepaalt wie op welk moment inzicht (leesrechten) krijgt in de opgeslagen gegevens. Niemand heeft toegang tot het portfolio zonder de toestemming van de medisch specialist/eigenaar.

Voor het optimaal functioneren van het systeem maken wij gebruik van zgn. cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op uw harde schijf worden opgeslagen. Cookies zijn niet in staat uw identiteit te achterhalen.

Veiligheid

Onze database met persoonlijke gegevens en rapporten uit het online-systeem maakt gebruik van de hoogste graad van veiligheid. Het dataverkeer tussen een PC en het systeem vindt plaats via een beveiligde verbinding (SSL, Secure Socket Layer), te zien aan de aanduiding 'https' in de adresbalk.

De data worden opgeslagen op een beveiligde server binnen een gespecialiseerd datacenter. Toegang tot die server is eveneens streng beveiligd. Van de opgeslagen gegevens wordt in deze omgeving een back-up gemaakt, die continuďteit van gebruik en toegankelijkheid waarborgt.

Voor vragen of opmerkingen over ons privacy- en veiligheidsbeleid kunt u contact opnemen via info@ifms-online.nl