IFMS-online ondersteunt de introductie van IFMS binnen een medische staf via een efficiŽnte, zorgvuldige aanpak, die rekening houdt met de bestaande werkdruk van medisch specialisten, aandacht heeft voor het werkbaar introduceren van het fenomeen van individuele feedback. Daarmee zorgen wij dat de deelname aan en de mogelijkheden van IFMS als kwaliteitsimpuls optimaal worden benut. Implementatie met IFMS-online ontlast uw organisatie, gebeurt professioneel, vlot en tegen aantrekkelijke kosten.

IFMS-online biedt u de volgende mogelijkheden:

Projectmanagement
Wij nemen desgewenst de gehele organisatie van het introduceren van IFMS op ons. Daartoe leveren wij een ervaren projectmanager, die de organisatie van ziekenhuis en medische staf van binnenuit kent, die goed thuis is in kwaliteitssystemen in de zorg en een expert is op het gebied van IFMS.

Online-feedback systeem
Wij leveren een state-of-the-art online portfolio- en feedbacksysteem en zorgen ervoor dat de direct betrokkenen hiermee feilloos kunnen werken. Lees meer...

Training gespreksleiders
Wij trainen medisch specialisten voor hun rol als IFMS-gespreksleider en zorgen daarmee voor kwalitatief goede evaluatiegesprekken. Lees meer...

Inzet van externe gespreksleiders
Wij leveren professionele, externe gespreksleiders voor het voeren van de evaluatiegesprekken. Inzet van externe gespreksleiders garandeert discretie binnen de evaluatiegesprekken en zorgt voor effectieve en objectieve evaluatiegesprekken. De ingezette gespreksleiders zijn ervaren professionals met een achtergrond als medisch specialist, leidinggevende en/of coach.

Follow-up
Wij organiseren een adequate follow-up van de in het kader van IFMS te maken afspraken over ontwikkeling middels coaching van maatschappen/vakgroepen en individuele medisch specialisten.